Instrumenten > Training  
   
 

Hoewel de verschillende trainingen die door SevenHouses worden verzorgd, losstaand kunnen worden gevolgd, worden trainingen vaak ingezet als onderdeel van een ontwikkeltraject. Voorbeelden van veelgevraagde trainingen in dit soort trajecten zijn klantgerichtheid en projectmanagement.

Bij de trainingen van SevenHouses wordt zo veel als mogelijk gewerkt met eigen casuïstiek. Daar waar mogelijk en gewenst wordt tevens met ‘huiswerkopdrachten’ gewerkt, zodat de deelnemers de leerstof nog beter eigen kunnen maken. Bij een aantal trainingen kan daarnaast samengewerkt worden met acteurs, zodat het leerproces zo optimaal mogelijk verloopt.

Kenmerkend voor alle trainingen van SevenHouses is dat ze op maat worden gegeven. Geen algemene bedrijfstrainingen, maar trainingen die nauw zijn toegespitst op de onderwijsbranche en desgewenst incompany op maat worden gemaakt voor een specifieke organisatie.

Naast het verzorgen trainingen organiseert en ondersteunt SevenHouses ook cursussen en bijeenkomsten.  Voorbeelden hiervan zijn de cursus opzetten onderzoek, intervisie en teambuilding bijeenkomsten.

Tevens organiseert SevenHouses werkconferenties die tot doel hebben de rol van het middenkader te professionaliseren en te ondersteunen. Deze werkconferenties kunnen uitgebreid worden met trainingen in aansturing van professionals, die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld hoofden van opleidingen.

 

 
   
 

 
 
  Copyright © 2004 SevenHouses | Disclaimer