Instrumenten > Interim-management  
   
 

SevenHouses heeft de afgelopen jaren diverse interim-opdrachten uitgevoerd. Deze interim-managementopdrachten kennen verschillende vormen. Zo wordt SevenHouses regelmatig ingezet bij crisismanagement of vernieuwingsmanagement. De afgelopen jaren heeft SevenHouses tevens meerdere malen met overbruggingsmanagement te maken gehad.

De interim-managers die bij SevenHouses werkzaam zijn, hebben zich gespecialiseerd in de educatieve markt, zodat zij weten wat er speelt in dit marktsegment. Daarnaast hebben de interim-managers van SevenHouses veel ervaring in conflicthantering en coachen van zowel groepen als individuen. Het ontwikkelen van het lerend vermogen van een organisatie speelt hierbij een belangrijke rol.

De gedegen kennis van het marktsegment, aangevuld met goede mix van ervaring, capaciteiten en gedrevenheid maken interim-managers van SevenHouses tot geschikte kandidaten voor opdrachten als interim-managers van:

  • administraties
  • (clusters) opleidingen
  • ondersteunende diensten

Kenmerkend voor de interim-managers van SevenHouses is dat zij doelgericht en resultaatgericht werken, daarbij de ontwikkeling van uw organisatie en het individu niet uit het oog verliezend.

 

 
   
 

 
 
  Copyright © 2004 SevenHouses | Disclaimer