AO > Informatiesystemen  
   
 

Naast de genoemde studievoortgangsystemen is het vaak zinvol om nog andere informatiesystemen binnen de administratieve organisatie in te zetten. Het gebruik van informatiesystemen binnen AO levert vaak veel tijdsbesparingen op, meer inzicht in processen en waarborgt daarnaast continuÔteit van de organisatie doordat men minder afhankelijk is van specifieke medewerkers.

Men kan hierbij denken aan informatiesystemen waarin men de vastgestelde procedures opneemt, zoals Mavim en Visio. Of het gebruik van projectmanagementsystemen waarin men overzichtelijk werkzaamheden kan plannen, zoals MS Project.

SevenHouses kan voor u onderzoek doen naar en advies geven over de inzet van informatiesystemen in bepaalde (onderdelen van) processen, waardoor een efficiŽntieslag kan worden gemaakt binnen de administratieve organisatie. Daarnaast kan SevenHouses ondersteuning bieden bij het invoeren en in gebruik nemen van de informatiesystemen, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan het begeleiden van de gebruikers van de systemen.

 

 
   
 

 
 
  Copyright © 2004 SevenHouses | Disclaimer