Organisatie  
   
 

SevenHouses is een organisatieadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de educatieve markt. Organisaties binnen deze branche zijn vaak complexe, professionele organisaties waarin verschillende krachten werken. Studenten worden steeds veeleisender, vragen om flexibiliteit en op maat gesneden leerroutes. Verschillende samenwerkingsverbanden ontstaan tussen onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven, waardoor commerciŽle initiatieven steeds belangrijker worden. In de maatschappij komt steeds meer de nadruk op kwaliteit van de hele organisatie te liggen en ook voor onderwijsinstellingen heeft dit grote gevolgen, die vooral terug te zien zijn in groeiende eisen van studenten, bedrijfsleven en overheid. Dit laatste blijkt ook in het bijzonder uit de verplichte visitatie die alle hogescholen de komende tijd te wachten staat.

SevenHouses heeft kennis van en ervaring met de complexe vraagstukken en problemen die binnen onderwijsorganisaties spelen en kan hulp geven bij het verder ontwikkelen van kwaliteit in processen en diensten. Sevenhouses biedt advies en begeleiding bij veranderingen en verzorgt advies en ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken, waarbij de kern ligt in het evalueren en ontwikkelen van organisaties. Middelen die worden ingezet om vraagstukken op te lossen, variŽren van organisatieadvies, onderzoek en training tot interim-management.

SevenHouses vindt het belangrijk om oplossingen op maat te kunnen bieden. Om dit te realiseren, wordt veel aandacht besteed aan het leren kennen en begrijpen van de opdrachtgever en diens omgeving. Met een verfrissende blik werken onze adviseurs en onderzoekers eraan organisaties een stap verder op weg te helpen, onderwijl bouwend aan duurzame vertrouwensrelatie.

Welke aanpak wij ook hanteren: wij werken nooit voor of namens onze opdrachtgevers, maar uitsluitend met hen!

 

 
   
 

 
 
  Copyright © 2004 SevenHouses | Disclaimer